VOIkommen til Haugesund!

13. august 2019

Den norske filmfestivalen har inngått et samarbeid med utleietjenesten for elektriske sparkesykler VOI. Under filmfestivalen får både festivalgjester og lokalbefolkningen i Haugesund mulighet til å benytte seg av el-sparkesyklene.

Festivaldirektør Tonje Hardersen er svært fornøyd med å ha fått til et samarbeid med VOI:

– Vi i festivalen synes det er kjempegøy at VOI kommer til Haugesund! VOI sørger for at transporten mellom de forskjellige festivalarenaene blir mer effektivt og gøyalt enn noensinne.

Omkring 50 el-sparkesykler skal plasseres omkring i Haugesund fra 17. august og til festivalens slutt 23. august. I tillegg skal VOI ha «pop-ups» i byen for å gi ut gratis hjelmer og informere om sikkerhet.

Gøyalt, trygt og grønt

Markedssjef i Voi, Monica Lisi gleder seg til å introdusere haugesundere for el-sparkesyklene som er blitt så populære i hovedstaden:

– VOI er veldig glade for at vi kan komme til Den norske filmfestivalen i Haugesund, og for at Haugesund kommune er så positiv til dette. Det er en fin mulighet for haugesundere å prøve ut elsparkesykler i perioden 17.-23. august. Elsparkesykler utgjør en gøyal, trygg og grønn måte å komme seg rundt i Haugesund på, og planen er å lansere i byen så raskt som mulig!

Lisi understreker at sikkerhet er høyt prioritert:

– Når VOI lanserer i Haugesund, vil vi prioritere sikkerhet foran alt annet – både sikkerheten til de som bruker sparkesyklene våre og til andre trafikanter og fotgjengere

Kontaktpersoner
Festival- og programsjef Tonje Hardersen på mobil 928 30 559 eller e-post: tonje@kino.no

Informasjonsansvarlig, Den norske filmfestivalen, Rita Louise Haugeland på mobil 974 27 739 eller e-post: rita@filmfestivalen.no