Videvox arrangerer minimesse i Haugesund

23. juli 2015

TID:               Mandag 17. august kl. 09.00-19.00 & Tirsdag 18. august – 09.00-18.00

STED:            Scandic Maritim Hotel, Caiano

VIDEVOX ER EN norsk, kinoteknisk leverandør som i en årrekke har levert produkter innen kinolyd, projektorer og stoler, samt kinoteknisk service og installasjoner. I fjor avholdt selskapet sin første messe i Haugesund, for å bidra til kompetanseheving og deling ved å tilgjengeliggjøre nøkkelressurser som representerer relevante produkter i det norske kinomarkedet.

I år innleder Videvox et tettere samarbeid med festivalen, og messen legges derfor til Scandic Maritim. Årets påmeldte leverandører er Barco, Harkness, Ezcaray, MasterImage og Dolby.

Videvox har nylig utviklet et innholdsdistribusjonssystem som i dag benyttes ved Kastrup flyplass, Nordisk Film Biografer i Danmark og rulles ut på et antall kinoer i Sverige. Løsningen baserer seg på avanserte forretningsregler som gjennom automatisk genererte spillelister og enkel brukeradministrasjon forenkler hverdagen til kinoer som ønsker å vise innhold på digitale skjermer i foajé.

Messen er et viktig bidrag til festivalens faglige bredde, særlig den kinotekniske delen. Med langt lavere kostnader forbundet med å besøke Haugesund, vil flere kinoer nyte godt av internasjonale merker på norsk jord.

I åpningstiden kan besøkende komme innom når det passer. Ved behov for tid med en spesifikk leverandør, anbefales det å booke tidspunkt i forkant. Ta kontakt med Mats Klevjer på 91813636 eller mats@videvox.no.