Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan Den norske filmfestivalen AS samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsider. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

 

Den norske filmfestivalen AS, ved daglig leder Tonje Hardersen, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

 

Analyse og informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres nettleseren. Disse benyttes til å samle informasjon om brukerens bevegelser på nett, gjenkjenne returnerende brukere og forbedre brukeropplevelsen. Du kan selv administrere bruken av informasjonskapsler.

 

Vi anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen lagres, slik at opplysningene som samles inn ikke kan spores tilbake til deg som enkeltperson. Anonymiseringen skjer ved at vi fjerner det siste leddet i IP-adressen.

 

Google Analytics

Vi samler inn og analyserer opplysninger om bruk av dette nettstedet ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics. Formålet med dette er å kunne optimalisere og gjøre nettsiden mer brukervennlig. Eksempler på statistikk som samles inn er; hvor mange som besøker de ulike sidene, hvor lenge besøk varer, hvilke nettsider brukerne kommer fra og hvilke nettlesere og enheter som benyttes.

 

Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

 

Tilgangslogg

Vår webserver logger også din IP-adresse i en kort periode. Brukerens IP-adresse, tidspunkt, nettadresseHTTP status, antall bytes sendt, HTTP referer og HTTP user agent blir logget i 30 dager -deretter slettes loggen automatisk. Denne informasjonen logges av sikkerhetshensyn og andre driftsmessige forhold. iDrift Web AS er databehandler for denne loggen.

 

Søk

Vi lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder ved hjelp av Google Analytics. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adresser. Formålet med lagringen er å kunne optimalisere og gjøre nettsiden mer brukervennlig.

 

Nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på vårt nyhetsbrev fra nettsiden. For at vi skal kunne sende deg e-post må du registrere din e-postadresse. Denne informasjonen deles ikke med andre og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss.

 

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.