Covid-19 Informasjon

 

FØR AVREISE

Hvis du mistenker at du er syk før festivalen, vennligst hold deg hjemme. Vi refunderer de evt. kostnadene for akkrediteringen og påmeldte arrangementer i sin helhet.

For endring/kansellering i reise- og hotellbooking, ta direkte kontakt med flyselskap/hotell.

 

UNDER FESTIVALEN

Pga. Covid-19 vil alle festivalpass i år bli utstedet med navn og strekkode. Alle festivaldeltakere vil bli scannet inn på samtlige filmvisninger og arrangement slik at vi kan smittespore om behov. Festivalpasset er derfor personlig med navn og skal ikke brukes av andre. Festivalpass må medbringes på alle arrangement og visninger.

Vær oppmerksom på at vi lagrer din kontaktinformasjon i 14 dager etter endt festival, og at navnelister vil bli delt med kommuneoverlegen om behov for smittesporing.

Ved spørsmål ta kontakt med festivalens smittevernansvarlig: 920 26 016

Haugesund kommunes korona publikumstelefon: 469 08 685 (mandag til fredag klokken 09:00 – 12:00)

Har du symptomer og mistenker at du er smittet, isoler deg og ta kontakt med festivalens smittevernansvarlig: 920 26 016 som deretter vil varsle kommunens smittevernoverlege for videre avgjørelser.

Haugesund kommune sin testtelefon 481 06 331 – telefonen betjenes av helsepersonell mellom klokken 08.30 og 15.00 på hverdager og klokken 10:00 – 12:30 lørdag og søndag, eller ta kontakt med din egen fastlege.

Legevakten kontaktes kun ved behov for akutt helsehjelp: 116 117

PÅ FESTIVALENS ARENAER

Husk!

Hold god avstand (1m) fra andre

Det skal være to ledige seter mellom hvert opptatte sete under alle visninger

Oppretthold god håndhygiene

Isoler deg hvis du er syk

 

>> Husk å følg alle festivalens forskjellige arenaer sine gjeldende smittevernsråd og køsystem <<

 

FOR MER INFORMASJON OG NYTTIGE LENKER:

For generell informasjon: Folkehelseinstituttet

Hvis du er syk eller mistenker smitte: Helsenorge og Haugesund Kommune sine sider om COVID-19

Dersom du ikke finner svar på det du lurer på, kan du ringe nasjonal informasjonstelefonen på 815 55 015 som har åpent hverdager 08.00 – 15.30.

Den norske filmfestivalen følger situasjonen tett og vil kontinuerlig oppdatere denne informasjonen etter gjeldende regler og anbefalinger.

Vi oppfordrer derfor alle til å oppdatere seg på gjeldende reglement, ettersom festivalen er avhengig av et godt samarbeid med alle festivaldeltakere.