Gjenbruksåret 2021

26. juli 2021

At gjenbruk er viktig vet vi alle. Men det er ikke alltid like forenelig med festival og merkevarebygging. Det ønsker Den norske filmfestivalen å gjøre noe med.

Hvert år har Den norske filmfestivalen produsert ca 1200 nye bærenett som deles ut til våre deltakere. Etter en årrekke med overskuddsnett har vi i år besluttet hente frem og dele ut våre favorittnett fra tidligere festivaler. Her får du en sniktitt på hvilke nett vi har løftet frem i lyset igjen Er ditt favorittnett blant de utvalgte?

 

2018 – Blå

Bærenettet for 2018s New Nordic Films ble svært populær. Med egen lomme for 13″ laptop, tre lommer med glidelås og avtagbar, justerbar skulderstropp ble den en umiddelbar favoritt.

2019 – Sort 

Bærenettet fra 2018 ble så godt likt at det kun fikk en ny farge i 2019, nemlig sort. En liten, men effektiv bag både festivalstab og gjester har brukt år etter år.

2020 – Rosa

2020, året alt ble annerledes. Også bærenettet. Et mer klassisk bærenett med ett rom, men med både kort og lang hank, i kvalitetsstoff og med en deilig, festivalrosa farge.

Vær tidlig ute for å få din favoritt.

Vi sees i august!