Filmkappløpet

PÅMELDING TIL FILMKAPPLØPET 2022 ER IKKE ÅPEN ENDA

 

FILMKAPPLØPET 2021

Liker du å lage film? Enten du er amatør eller profesjonell – eller rett og slett bare nysgjerrig på hvordan man jobber med filmproduksjon – er du velkommen til Filmkappløpet 2021!

Ett ord kan tolkes på så mange måter.

Under filmkappløpet samles filminteresserte amatører og profesjonelle for å lage en kortfilm på 48 timer med utgangspunkt i oppgave-ordet. I fjor var ordet AVSTAND.

Er du bosatt i Rogaland, over 16 år og interessert? Bli med for å utfordre deg selv, treffe andre filmentusiaster og ha muligheten til å stikke av med den flotte hovedpremien!

Under fjorårets kappløp deltok hele 15 filmcrew, og det ble en fest av en helg.

I år som i fjor, som året før der, møtes vi på Bedehuset Bar & Bazaar, fredag 20. august kl. 16:00 for å få utdelt årets oppgave og litt sosialt.

Når oppgaven er utdelt har du 48 timer på deg til å lage en film om emnet/ordet/begrepet.

Søndag 22. august møtes vi igjen på Edda kinosenter for en felles visning av filmene hvor en jury kårer vinnerne. En amatør og en proff. Vinnerne kan vente seg en saftig premie. På premieren blir det selvsagt rød løper og bobler i glasset i skikkelig filmfestival stil.

Talentene kjemper om en premie til en verdi av Kr. 5.000,-, mens de profesjonelle filmprodusenter kjemper om stipend på hele Kr. 20.000,- fra Filmkraft. 

I år som i fjor har vi inngått et samarbeid med TV Haugaland, som vil vise alle konkurransens filmer i sine sendeflater i uken etter konkurransen. Link til