#CoolGirlsRent – Filmfestivalen i samarbeid med FJONG

13. august 2019

Den norske filmfestivalen er stolte av å ha inngått samarbeid med FJONG til årets Amandaprisutdeling og festival. FJONG er et miljøvennlig alternativ til konsumering av klær og tilbyr utleie til hele Norge. Vi oppfordrer våre festivaldeltakere til å benytte seg av FJONGs 20% rabatt i august.

“Om vi dobler antall ganger et plagg gjennomsnittlig blir brukt, kan plaggets miljøfotavtrykk reduseres med ca. 44%”

– Ellen MacArthur Foundation

Festivaldirektør Tonje Hardersen har selv leid kjole fra FJONG til årets Amandaprisutdeling:

– Filmfestivalen er stolte at å ha inngått et samarbeid med FJONG som en del av et større bærekraftsfokus på festivalen. FJONGs uendelige klesskap gir muligheter til å finne drømmekjolen på en mer miljøvennlig og samtidig økonomisk måte. Vi oppfordrer stolt våre gjester til å benytte seg av et mer miljøvennlig alternativ til verdens nest mest forurensende industri!

FJONG er et bærekraftig konsept som bygger på at klær og vesker skal brukes mer. Lag en bruker på fjong.co og få tilgang til et uendelig klesskap med nesten 4000 produkter til utleie. Sortimentet består av klær eid av privatpersoner, designere og FJONG. Man booker et plagg for en periode man ønsker å ha tilgang til plagget.

I hele august tilbyr FJONG 20% rabatt på utleie av kjoler. FJONG har et showroom i Oslo hvor du kan komme innom å prøve, og sender til hele Norge med gratis frakt og retur! 

Filmfestivalen stiller oss bak FJONGs eget slogan og sier #coolgirlsrent!