Billetter / Festivalpass

Festivalpass og Tilpass kan kjøpes her. 

Pga. Covid-19 vil alle festivalpass og Tilpass (klippekort) i år bli utstedet med navn og strekkode. Alle festivaldeltakere vil bli scannet inn på hver filmvisning slik at vi kan smittespore om behov.

Tilpass (klippekort) blir i år personlig og kan ikke deles med andre som tidligere.

Festivalpass og Tilpass selges i år KUN via nett og må hentes i akkrediteringsskranken på Festiviteten, åpent fra 13. august. Det kan også sendes i posten.

Enkeltbilletter til visningene på Edda kino og Festiviteten selges KUN via nett på edda-kino.no eller Edda kino sin app. Billetter fremvises på mobil ved inngang til sal, det behøves ikke å hente ut fysiske billetter.

Vær oppmerksom på at vi lagrer din kontaktinformasjon i 14 dager etter endt festival, og at navnelister vil bli delt med kommuneoverlegen om behov for smittesporing.

Festivalpass:
Kr 1130,- (ordinær pris) / kr 930,-  (early-bird pris tom. 26.06.20, spesialpris for studenter, Haugaland Krafts strømkunder og / eller Altibox-kunder)

Tilpass:
Kr 540,- Et TILPASS består av 6 klipp som kan brukes fritt på festivalens filmer.

Enkeltbilletter:
Kr 120

Enkeltbilletter Cinemagi:
Kr 70

 

Det er unummererte seter på festivalens forestillinger, bortsett fra åpningsfilmen, som har nummererte seter.

Møt opp i god tid. Det er ingen plassgaranti hverken med festivalpass eller billetter.

Mer praktisk informasjon om billetter og festivalen her.

FESTIVALPASS

 

BILLETTER TIL ARRANGEMENTER


Digital deltakelse: Film- og kinobransjen etter koronakrisen – Nobody knows anything

Sjeldent har det legendariske sitatet fra William Goldman vært en mer passende beskrivelse av tilstanden til film- og kinobransjen. Verden går gjennom en helt unik situasjon, som har rammet kulturlivet med særskilt styrke. Veien tilbake til en normalsituasjon føles både svært lang og uoversiktlig, og ingen vet sikkert hva som vil skje. Goldmans sitat fortsetter med at det beste man kan håpe på er at man kan foreta en kvalifisert gjetning – og det vil være målet med årets filmpolitiske konferanse. Les mer og se program for seminaret her.