Elskling får festpremiere

Lilja Ingolfsdottirs spillefilmdebut får sin festpremiere i Haugesund

Festpremiere for Elskling  

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Lilja Ingolfsdottirs spillefilmdebut Elskling får sin norgespremiere i Haugesund.  

Elskling er et tankevekkende drama om å starte på nytt når man er midt i livet. 

Den vil få sin norgespremiere under Den norske filmfestivalen mandag 19. August, og filmskaper Lilja Ingolfsdottir og skuespillerne vil være til stede på rød løper.  

– Jeg er så glad for at Elskling får Norgespremiere ved Den Norske filmfestivalen i Haugesund. Spesielt fint er det fordi jeg har jobbet for festivalen i min ungdom og den derfor har en spesiell plass i mitt hjerte. Gleder meg enormt til å dele denne filmen med publikum og festpremiere i Haugesund føles som en skikkelig fin start på filmens reise i Norge, sier regissør Lilja Ingolfsdottir.  

 
Filmen får sin verdenspremiere under filmfestivalen i Karlovy Vary. 
 
– Jeg er stolt og glad for å kunne presentere Lilja Ingolfsdottirs knallsterke debutfilm i Haugesund! Elskling er et gripende og engasjerende drama om det å skulle finne seg selv, og sin rolle i livet som datter, mor og ektefelle midt i en livskrise. Filmen vil ikke bare vekke ettertanke, men også skape diskusjoner og jeg ser frem til å dele denne opplevelsen med vårt publikum, sier festival- og programsjef Tonje Hardersen. 

Elskling 

Maria står ved et veiskille når ektemannen plutselig gir beskjed om at han vil ut av forholdet. Skal hun la hele sin verden rase sammen, eller ta et oppgjør med livet hun har og finne veien videre? 

Filmen distribueres av Nordisk Film Distribusjon og får sin ordinære premiere den 11. oktober. 

{{loaderText}}