Walk of Fame – avduking

Tid:Lørdag 15 . august 2020 kl. 14.00
Sted:Haraldsgaten

I Haugesund vil den som kaster blikket mot bakken kunne avdekke at Haraldsgata ikke er helt som andre sentrumsgater. I 2020 skal to nye stjerner foreviges som en del av Haugesunds egen Walk of Fame. 

 

 

Om Walk of Fame

Haugesund fikk i 2015 sin egen Walk of Fame, da skuespillerne Kristoffer Joner og Ane Dahl Torp var de første som fikk navnene sine meislet inn i granitten i Haraldsgaten. I 2016 var det Liv Ullmann og Jakob Oftebro, i 2017 skuespillerne Pia Tjelta og Bjørn Sundquist, og i 2018 gikk turen til Toralv Maurstad og Agnes Kittelsen. I fjor var det Aksel Hennie og Anne Marit Jacobsen som fikk hver sin stjerne.

En komité med fem medlemmer leverer årlig sin innstilling til Walk of Fame. Årets Walk of Fame-komite består av: Ordfører i Haugesund Arne-Christian Mohn, festival- og programsjef i Den norske filmfestivalen Tonje Hardersen, markedskoordinator i Haugesund sentrum næringsdrift Åstalill Thune Larsen, administrativ leder i Den norske filmfestivalen Nina Samdal samt Håkon Laastad, daglig leder i Laastad & Co.

Tidligere æret i Walk of Fame:
Ane Dahl Torp og Kristoffer Joner (2015)
Liv Ullmann og Jakob Oftebro (2016)
Pia Tjelta og Bjørn Sundquist (2017)
Agnes Kittelsen og Toralv Maurstad (2018)
Anne Marit Jacobsen og Aksel Hennie (2019)

 

 

Walk of Fame arrangeres i samarbeid med Laastad & Co AS