Filmfestivalen til Utsira 2021

Tid:Onsdag 25. august kl. 11.00
Sted:Utsira
Pris:NOK 375,-/325,-,-

I samarbeid med Bygdekinoen arrangerer Den norske filmfestivalen en egen festivaldag på øya Utsira. 

Turen til Norges minste kommune er kanskje det mest unike innslaget i Den norske filmfestivalen i Haugesund. Dette er en sjarmbombe av en dagstur som vil treffe hjertene til de som elsker å reise, de som elsker film, de som elsker gatekunst, de som elsker god mat og godt drikke og de som elsker små, særegne lokalsamfunn der alle er på hjertelig hils med hverandre. Utsira er ei øy preget av varme og samhold, et underlig sted der butikken kan finne på å åpne for øyas beboere hvis de ringer innehaveren og sier de glemte å handle melk.

Rutebåten Utsira AS går fra kaia i Haugesund kl. 11.00 og er fremme på vakre Utsira kl. 12.10. Der kan man la seg begeistre over street art, før man spiser lunsj på Dalanaustet og får en omvisning på Utsira fyr, før filmvisningen i kulturhuset Sirakompasset. Det blir god tid etter filmen til å utforske øya på egen hånd. Båten er tilbake i Haugesund kl. 18.55. På festivalens nettsider kan man kjøpe billetter. Billetter kun til filmvisningen selges i døren før visning.

Program for Utsiradagen blir annonsert. 

Gjennom festivalen kan man kjøpe en billett som inkluderer båt tur/retur Haugesund–Utsira, matservering, omvisning på Utsira fyr og filmvisning på Sirakompasset.

Pris inkludert transport, mat og filmvisning er kr 375 (akkrediterte og publikum med festivalpass kr 325).

Utsira