Arrangementer i samarbeid med TV Haugaland

Tid:Se tider under hvert arrangement
Sted:Kraftteltet

Stjernehimmel

FRA DRØMMELIVET MED FAST i Nordsjøen, familie, hus og Porsche- til å miste alt og havne på kjøret. Serien følger reisen til to mennesker som prøver å bryte ut av rusen ved hjelp av musikken. Drømmen deres er å slå gjennom, og under filmfestivalen vises premieren på den første av i alt 8 episoder.

Serien skal gå på TV Haugaland gjennom høsten 2019.

Tid: Søndag 18.august kl.17:00 

 

Filmvisning og foredrag av Oddbjørn Austevik

VISNING AV KORTFILMEN Min «dragetur» Sæsnuten. En «dragetur» er en tur du alltid har hatt lyst å ta, men aldri (av en eller annen grunn) har fått muligheten til å ta gjennomføre. Det blir også en utstilling fra Austeviks turer på Scandic Haugesund.

Gratis-arrangement i forkant av filmvisning av Edie kl. 15:15 i Edda 2.

Tid: Mandag 19.august kl. 14:15 

 

Viking planet 

THE VIKING PLANET lar vikingtiden gjenoppstå med hjelp av VR-teknologi, hologrammer, interaktive skjermer og 270-graders film. Senteret er utstyrt med den nyeste teknologien og har hyret inn erfarne produksjonsfirmaer innen virtuell virkelighet. her kan du ta i bruk alle sanser for å lære om vikingenes religion, mytologi, skip og kulturelle arv.

Flere av sekvensene som vises på senteret ble tatt opp på Haugalandet, og i møte med regissør Erik Gustavson introduseres publikum for både den dramaturgiske produksjonen og teknologien i prosjektet.

Tid: Mandag 19.august kl.17:30