Afternoon Tea Hos Carlos

Tid:22. august kl. 14.15
Sted:Hos Carlos, Haugesund Folkebibliotek
Pris:NOK 250,-

Etter visningen av vakre Swan Song inviteres du til Afternoon Tea i like vakre omgivelser Hos Carlos på biblioteket. Velkommen til en herlig ettermiddag med god mat og godt selskap.

Pat Pitsenbarger (Udo Kier) er en pensjonert frisør. En dag kommer han seg ut fra eldresenteret for å gjøre et nytt oppdrag for en av hans gamle kunder. En rik og nylig avdød dame, som trenger litt hårstell i forbindelse med sin begravelse. Pat mimrer over sine flamboyante glansdager. På eldresenteret har han følt seg tom og fortapt, men når han endelig kommer seg ut, så våkner den voldsomme energien tilbake igjen. Du har aldri sett Udo Kier i en rolle som dette. Han rocker «looken» med maskara, leppestift, Askepottsko, ringer og fedora. Swan Song løftes opp av den fabelaktig hovedrollen og reflekterer over det homofile miljøet, både i fortiden og nåtiden. Alt med et glimt i øyet.

På Afternoon tea hos Carlos får du alltid god hjemmelaget mat. Caféen bruker lokale råvarer og lager alt i fra bunn av. Bestill bord her.

Afternoon tea hos carlos swan song