Akkrediteringen har åpnet

11. mai 2021

Fra 21.  27. august arrangeres den 49. norske filmfestivalen i Haugesund, og vi planlegger en flott og innholdsrik festival i sin fysiske form i august. Festivalen starter med Amandaprisutdelingen lørdag 21. august og den blir fortsatt formidlet i ny og spennende form på NRK. Søndag 22. august er det offisiell åpning av festivalen, men det blir filmvisninger allerede fra og med lørdag morgen. 

 

Som alltid kan vi by på innholdsrike dager med et spennende filmprogram, bransjeaktuelle seminarer, filmpolitisk konferanse og morsomme sosiale arrangement, i tråd med gjeldende smittevernsregler. 

 

New Nordic Films går av stabelen for 28. gang den 24. august og varer frem til festivalens avslutningsseremoni 26. august. Da vil også festivalprisene deles ut, før avslutningsfilmen bringer i havn årets festival. 

 

Også i år vil vi selvfølgelig tilrettelegge for en trygg festival hvor smittevern overholdes etter gjeldende regler. Samtidig må vi naturlig nok også be om et forbehold hvis situasjonen skulle endre seg. Skulle vi måtte avlyse deler av, eller hele festivalen, vil akkrediteringsavgift og utlegg for påmeldte arrangement i akkrediteringsskjemaet bli refundert i sin helhet. 

 

Minner også om at arrangementer i år kan bli fulle på grunn av plassbegrensninger i forbindelse med smittevernreglene. Vi oppfordrer derfor til å melde seg på «som vanlig» om du vil sikre deg plass på de ulike arrangementene. Vi ser fram til å ønske velkommen til en noe annerledes, men likevel fin festival og gleder oss til å se deg i Haugesund! 

 

For hotellbooking: Klikk her.