Akkrediteringen er åpen!

27. mai 2020

Fra 14.–21. august arrangeres Den 48. norske filmfestivalen i Haugesund, og vi planlegger en noe annerledes, men fortsatt flott og innholdsrik festival i august. Festivalen starter med Amandaprisutdelingen fredag 14. august og showet vil i år bli formidlet i en ny, spennende sending parallelt på NRK2 og P2. Lørdag 15. august er det offisiell åpning av festivalen, men det blir filmvisninger allerede fra og med fredagen.

Som alltid kan vi by på innholdsrike dager med et spennende filmprogram, bransjeaktuelle seminarer, filmpolitisk konferanse og morsomme sosiale arrangement, i år med 1-meters avstand! Hvis påkrevet.

New Nordic Films går av stabelen for 26. gang den 18. august og varer frem til festivalens avslutningsseremoni 20. august. Da vil også festivalprisene deles ut, før avslutningsfilmen bringer i havn årets festival.

Vi vil selvfølgelig tilrettelegge for en trygg festival hvor smittevern overholdes etter gjeldende regler. Samtidig må vi naturlig nok også be om et forbehold hvis situasjonen skulle endre seg. Skulle vi måtte avlyse deler av, eller hele, festivalen vil akkrediteringsavgift og utlegg for påmeldte arrangement i akkrediteringsskjemaet bli refundert i sin helhet.

Minner også om at arrangementer i år kan bli fulle på grunn av plassbegrensninger i forbindelse med smittevernreglene. Vi oppfordrer derfor til å melde seg på «som vanlig» om du vil sikre deg plass på de ulike arrangementene. Vi ser fram til å ønske velkommen til en noe annerledes, men likevel fin festival og gleder oss til å se deg i Haugesund!

Akkrediter deg HER!

For hotellbooking: Klikk her.